Categories

PrestaShop

Produse noi

Toate produsele noi
  • Nou
Loud Pipes Save Lives Breloc Brodat Pe Ambele Fete 65X9A 65X9A  Breloc Chei 10,00 RON 10,00 RON 8,40 RON 8,40 RON
  • Loud Pipes Save Lives Breloc Brodat Pe Ambele Fete 65X9A 65X9A  Breloc Chei 10,00 RON 10,00 RON 8,40 RON 8,40 RON

Loud Pipes Save Lives Breloc Brodat Pe Ambele Fete 65X9A

8,40 RON

Breloc Moto

Material textil. Brodat pe ambele feţe.

Dimensiune: 10×3 cm.

Culori : Negre / Alb 

Breloc personalizat prin brodare computerizată.

Realizăm la comandă şi alte modele.

Cantitate

  • Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul . Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .
  • Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.
Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă. Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania
  • Politica de returnare   Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
65X9A
5 Produse