lcp
  • -10%

Cutie laterala aluminiu SHAD Terra TR47 D0TR47100R dreapta

lei1,958.00
lei1,762.20 Save 10%
Tax included
Quantity
In Stock

 
 
 
 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 10kg
Double locking system (patented) DA
Tavita interioara DA
Dimensiuni 49,5x41,8x34,5 cm
Fitting kit 4P system
Inner mesh NOT INCLUDED
Lock cylinders and keys NOT INCLUDED

SHAD TR47 este fabricată din aliaj de aluminiu forjat, un tip de aluminiu mai puternic și mai ușor, care permite carcasei să fie mai subțire și mai ușoară, dar la fel de rezistentă ca și carcasele mai grele.

Complet rezistent la apă și blocabil, TR47 este o alegere perfectă pentru turism și navetă. Împreună cu capacitatea sa de încărcare de 10 kg, acest lucru îl face să fie unul dintre cele mai importante bagaje din industrie. Mecanismul unic de blocare și mâner integrat permite operarea simplă, cu o singură mână, a blocării premium și scoaterea de pe bicicletă. Portierele SHAD Terra sunt concepute pentru a fi utilizate cu noul sistem de montare a portbagajului 4P și, odată montate, oferă un sistem de deschidere laterală care oferă o vedere ușoară și completă a tuturor bunurilor dvs., menținându-le în același timp cu tava pentru pachete (care se pliază în afara drumului). ) și sistem de reținere cu plasă. Toate sacoșele din dreapta sunt furnizate cu 2 butoaie de blocare de rezervă, permițând schimbul cu până la 2 alte huse Terra pentru a oferi un sistem de chei pentru a vă deschide toate bagajele.

Caracteristici

Capacitate 47 litri
Capacitate de încărcare 10 kg
Structură din oțel inoxidabil AISI 304 de calitate industrială
Aparatoare din plastic ABS pentru a proteja de impact
Mâner de transport întărit integrat
Complet rezistent la apa
Sistem dublu de blocare integrat brevetat.
Tavă interioară retractabilă
Reținere interioară din plasă inclusă (numai pentru sacoșe drepte)
Dimensiuni Latime: 42 cm Inaltime: 49 cm Adâncime: 35 cm
130.D0TR47100R
10 Items

Specific References