lcp
  • -10%

Cutii laterale SHAD SH36 D0B36200 Carbon pereche cu premium lock

lei1,910.00
lei1,719.00 Save 10%
Tax included
Quantity
In Stock

 
 
 
 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 10kg
Capacitate reala 36 litri
Incapatoare pentru o casca modulara DA
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Tavita interioara DA
Curele interioare elastice DA
Dimensiuni 38x49x33 cm
Fitting kit 3P system
Includes fitting kit NO

Side cases SH36 with exclusive 3P system. Sport looking cases with capacity for XXL helmets. Design award winners. Inner bags as accessory available.

Cutii laterale cu capacitate pentru o cască modulară mărimea XXL

Cutiile laterale SH36 cu capace colorate de la SHAD se remarcă prin designul inovator și funcțional, cu capacitate pentru o cască modulară XXL și prin ușurință în comparație cu alte cutii laterale.

Tehnologia de ultimă oră și designul inovator al carcasei SH36 au câștigat prestigiosul Reddot Design Award 2015, o referință printre designerii și producătorii din sector. Ei au câștigat, de asemenea, premiul special pentru design german din 2017. Formele sale inovatoare creează tendințe și oferă un design elegant, sofisticat și avangardist, care se remarcă prin liniile sale aerodinamice și detaliile estetice atent concepute.

Carcasele laterale SH36, Carbon, sunt potrivirea perfectă pentru carcasele eXpandible SH58X, SH48 sau SH39. Sofisticate, elegante și avangardiste, urmând ultimele modele lansate de SHAD, arată angajamentul hotărât al lui SHAD față de design:

• Design aerodinamic care crește securitatea și stabilitatea motocicletei.

• Forme inovatoare care creează tendințe de piață.

• Tavă internă care ajută la menținerea încărcăturii.

• Capacitate de a ține o cască modulară XXL.

• Cadru structural care ofera etansitate la apa, rigiditate si lejeritate.

• Include o încuietoare cu cilindru suplimentar ca standard, în cazul în care doriți să folosiți o cheie pentru a deschide toate cele trei carcase (carcasa laterală și cea superioară).

• Include curele de prindere pentru a se asigura că sarcina internă nu se mișcă.

• Securitatea oferită de Sistemul de blocare a mânerului permite să existe o blocare dublă: pe de o parte, fixează carcasa de bicicletă și, pe de altă parte, închide topcase-ul în același timp.

Are maner pentru a transporta husa intr-un mod usor si simplu odata extrasa. Ca toate topcasele pentru motociclete SHAD, acesta poate fi deschis și închis cu o singură mână, fără a fi nevoie să folosiți cheia pentru a o deschide. Vom folosi cheia doar atunci când vrem să o încuiem pe motocicletă. Ca accesoriu indispensabil, există posibilitatea de a include genți interne (X0IB36), care se potrivesc perfect în husele laterale.

Au un buzunar exterior cu fermoar pentru acces direct cu manusi si sunt intarite cu o spuma interna pentru a proteja continutul de orice lovire si un fermoar cu tractor ce poate fi folosit cu manusi. De asemenea, are o curea și un mâner pentru a fi mai ușor de transportat. În acest fel, geanta internă facilitează transportul bunurilor dumneavoastră fără a fi nevoie să scoateți husa.

 
130.D0B36200
10 Items

Specific References