Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH45 Negru

lei734.00
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 6kg
Incapatoare pentru doua casti integrale DA
Capacitate reala 45 litri
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Include plate - placa de prindere DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Curele interioare elastice DA
Dimensiuni 41x56,4x31,4 cm

SH45 is large capacity top case for up to two full helmets. Backrest, brake light, inner bag and color covers available as accessory. Plate included.

Topcase cu capacitate pentru două căști

 

SH45 este un topcase robust, realizat din polipropilenă armată de înaltă calitate. Carcasa rezista la temperaturi extreme si protejeaza sarcina interna atat de impacturi si accidente, cat si de zapada si ploaie. Cu o capacitate de a ține două căști integrale și un design cu forme curbe și reflectoare fumurii, are dimensiunea perfectă atât pentru a vă deplasa prin oraș, cât și pentru a merge în călătorii mai lungi, ceea ce îi permite să fie adaptat atât la scutere, cât și la medii și motociclete de mare cilindree.

Securitatea oferită de Sistemul de blocare a mânerului permite să existe o blocare dublă: pe de o parte, fixează carcasa de motocicleta și, pe de altă parte, închide topcase-ul în același timp. Are maner pentru a transporta husa intr-un mod usor si simplu odata extrasa. De asemenea, include curele de prindere pentru a se asigura că sarcina internă nu se mișcă. Ca toate topcasele pentru motociclete SHAD, acesta poate fi deschis și închis cu o singură mână, fără a fi nevoie să folosiți cheia pentru a o deschide. Vom folosi cheia doar atunci când vrem să o încuiem pe motocicletă. Dacă sunteți unul dintre cei care fac designul un pas înainte, vă veți bucura de posibilitatea de a alege dintre diferitele culori de husă disponibile; sau opțiunea colorabilă pentru a-l personaliza după propriul gust.

Ca accesorii, oferim spătar dublu, geantă interioară, grilă superioară metalică și lumină de frână. Spătarul (D0RI60) oferă mai mult confort pasagerului, precum și oferind un stil unic întregii biciclete. Geanta interioară (X0IB00), cu deschidere superioară și buzunar extern pentru acces direct, este întărită cu o spumă internă pentru a proteja conținutul de orice lovitură, precum și o curea și un mâner pentru a-l face mai ușor de transportat. În acest fel, geanta internă facilitează transportul bunurilor dumneavoastră fără a fi nevoie să extrageți topcase-ul. În cele din urmă, lumina de frână (D0B40KL) este realizată cu leduri de economisire a energiei și este foarte ușor de instalat, deoarece se potrivește în partea inferioară a bazei topcase-ului. Acest lucru crește securitatea, deoarece bicicleta este mai vizibilă din spate.

Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B45100
10 Items

Specific References