lcp
  • -10%

Top case SHAD SH33 Negru

lei440.00
lei396.00 Save 10%
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 3kg
Incapatoare pentru o casca integrala DA
Capacitate reala 33 litri
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Include plate - placa de prindere DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Dimensiuni 42x43x31 cm

SH33 is compact case, with capacity for full face helmet and gloves. Backrest, brake light and colour covers available as accessory. Plate included.

Topcase cu capacitate pentru o cască integrală și accesorii

 

SH33 este un topcase compact și practic, realizat din polipropilenă armată de înaltă calitate și cu capacitatea de a susține o cască modulară și mănuși. Cu forme curbate și reflector afumat, este un model de bază al gamei SHAD. Are dimensiunea perfectă, deoarece poate fi adaptată atât la scutere, cât și la motociclete cu cilindree mică. Fără știfturi între balamale și o curbă semicirculară în spatele carcasei, oferă mai mult confort și ergonomie pentru al doilea pasager.

Dispune de Press Lock System, un sistem de blocare prin presiune simplu si ermetic. Ca toate topcasele pentru motociclete SHAD, acesta poate fi deschis și închis cu o singură mână, fără a fi nevoie să folosiți cheia pentru a o deschide. Vom folosi cheia doar atunci când vrem să o încuiem pe motocicletă. Are o fanta care ia rolul de maner ergonomic pentru a-l face mai usor de transportat. Dacă sunteți unul dintre cei care fac designul un pas înainte, vă veți bucura de posibilitatea de a alege dintre diferitele culori de husă disponibile; sau opțiunea colorabilă pentru a-l personaliza după propriul gust.

Ca accesorii optionale oferim spatarul si lumina de frana. Spătarul (D0RI40) oferă mai mult confort pasagerului, precum și conferă un stil unic întregii biciclete. Lumina de frana (D0B29KL) este realizata cu leduri de economisire a energiei si este foarte usor de instalat, intrucat se potriveste in partea inferioara a bazei topcaseului. Acest lucru crește securitatea, deoarece motocicleta este mai vizibilă din spate.

Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B33200
10 Items

Specific References