Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH29 Negru

lei367.00
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 3kg
Incapatoare pentru o casca integrala DA
Capacitate reala 30 litri
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Include plate - placa de prindere DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Dimensiuni 38x40x30 cm

SH29 is the ideal complement for your last generation scooter. Backrest, brake light and colour covers are available as accessory. Plate included.

Top case cu capacitate pentru o cască

SH29 este un topcase compact și practic, realizat din polipropilenă armată de înaltă calitate și cu capacitatea de a ține o cască modulară și mănuși.

Cu forme curbate și reflector afumat, este un model de bază al gamei SHAD. Are dimensiunea perfectă pentru scutere și motociclete cu deplasare redusă. Dispune de Press Lock System, un sistem de blocare prin presiune simplu si ermetic.

Ca toate topcasele pentru motociclete SHAD, acesta poate fi deschis și închis cu o singură mână, fără a fi nevoie să folosiți cheia pentru a o deschide. Vom folosi cheia doar atunci când vrem să o încuiem pe motocicletă. Are o fanta care ia rolul de maner ergonomic pentru a-l face mai usor de transportat. Dacă sunteți unul dintre cei care fac designul cu un pas înainte, vă veți bucura de posibilitatea de a alege între diferitele culori de copertă disponibile: albastru, argintiu, alb, roșu, negru metalic sau opțiunea de nuanțare pentru a o personaliza după propriul gust. .

Ca accesorii optionale oferim spatarul si lumina de frana. Spătarul (D0RI40) oferă mai mult confort pasagerului, precum și conferă un stil unic întregii biciclete. Lumina de frana (D0B29KL) este realizata cu leduri de economisire a energiei si este foarte usor de instalat, intrucat se potriveste in partea inferioara a bazei topcasei. Acest lucru crește securitatea, deoarece bicicleta este mai vizibilă din spate. Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B29100
10 Items

Specific References