lcp
  • -10%

Top case SHAD SH39 Carbon

lei661.00
lei594.90 Save 10%
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 4kg
Capacitate reala 39 litri
Incapatoare pentru doua casti integrala si jet
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Include plate - placa de prindere DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Dimensiuni 43x51x32 cm

SH39 new generation midrange top case in carbon finish. Full+jet helmet capacity. Backrest and brake light available. Plate included.

Topcase cu capacitate pentru o cască integrală sau două căști: integrală și jet

 

SH39 reprezintă o nouă generație de topcase care evoluează și avansează pentru a oferi produse care prezintă îmbunătățiri tehnice, cu o mare atenție la detaliile estetice, cu forme rotunjite și reflectori integrați în forma topcase-ului. SH39 a fost creat cu o mare atenție la detaliile tehnice și un stil modern, cu o husă de culoare carbon care îi conferă un aspect agresiv. Este realizat cu materiale de cea mai înaltă calitate pentru a obține o rezistență mai mare și exclusivitate. Are dimensiunea perfectă atât pentru a vă deplasa prin oraș, cât și pentru călătorii mai lungi și poate fi montat atât pe scutere, cât și pe biciclete de cilindree medie.

Punctele de atracție ale noului SH39 sunt ușurința și volumul optimizat. Este cea mai usoara cutie din categoria sa, intrucat atat baza cat si husa sunt proiectate cu grosimea minima dar cu aceeasi rezistenta la socuri si zgarieturi, fiind astfel mai usoara decat o alta carcasa cu acelasi volum. Spațiul interior optimizat îi permite să profite la maximum de spațiu și astfel are o capacitate reală de 39 de litri. Designul său a fost special studiat pentru a oferi un topcase compact cu o capacitate mare.

Este primul dintre topcasele midrange care include o mare imbunatatire, daca i se sparge mecanismul, poate fi inlocuit nu doar incuietoarea, ci si carligul. Ca accesoriu, ofera un kit de lumina care poate fi adaptat pe partea interioara a placii, ceea ce il face usor si rapid de instalat. Poate include si un spatar care asigura ergonomie si confort pasagerului si huse colorate.

Ca și restul carcaselor SHAD (cu excepția TR48/TR37), include o placă și un kit de șuruburi.

130.D0B39106
10 Items

Specific References