Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH50 Negru

lei1,317.00
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 8kg
Capacitate reala 52.3 litri
Incapatoare pentru 2 casti modulare DA
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Include plate - placa de prindere DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Curele interioare elastice DA
Spatar DA
Dimensiuni 46x60x32 cm

SH50 premium top case with two modular helmet capacity. Upper rack, brake light, inner bag and color covers available. Backrest and plate included.

Top case cu capacitate pentru două căști integrale. Include spătar în serie.

SH50 este un topcase robust și elegant pentru motociclete, ideal pentru cei care iubesc călătoriile lungi. Topcase-ul are capacitatea de a ține până la 2 căști integrale (50L) fără a fi nevoie să le așeze în lateral, plus accesorii de călătorie. Husa include ca echipament standard un spatar si un suport pentru documente foarte convenabil pentru a avea toate documentele mereu la indemana. De asemenea, include curele de prindere pentru a se asigura că sarcina internă nu se mișcă. Oferă securitate maximă datorită încuietorului său ermetic inovator „Smart Lock System”, cu mâner retractabil automat și încuietoare ermetică în 3 poziții. Acest sistem permite menținerea topcase-ului deschis fără posibilitatea de a-l extrage și poate fi deschis și închis fără cheie, astfel încât să aibă nevoie doar de cheie pentru a-l bloca. Poate fi deschis cu o singură mână.

Dacă sunteți unul dintre cei care fac designul cu un pas înainte, vă veți bucura de posibilitatea de a alege între diferitele culori de copertă disponibile sau opțiunea de nuanță pe care să o personalizați după propriul gust. Opțional, există și mai multe accesorii, precum geanta internă, grila superioară metalică și lumina de frână. Geanta interioară (X0IB00), cu deschidere superioară și buzunar extern pentru acces direct, este întărită cu o spumă internă pentru a proteja conținutul de orice lovitură, precum și o curea și un mâner pentru a-l face mai ușor de transportat. În acest fel, geanta internă facilitează transportul bunurilor dumneavoastră fără a fi nevoie să extrageți topcase-ul. Grila metalică superioară (D0PS00) mărește capacitatea bicicletei cu aceeași sarcină maximă și are, de asemenea, lamele specifice pentru curelele de bagaje și genți pentru a asigura și susține încărcătura. În cele din urmă, lumina de frână (D0B29KL) este realizată cu leduri de economisire a energiei și este foarte ușor de instalat, deoarece se potrivește în partea inferioară a bazei topcase-ului. Acest lucru crește securitatea, deoarece motocicleta este mai vizibilă din spate.

Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B5000
10 Items

Specific References

Download