Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH37 Negru

lei563.00
Tax included
Quantity
Stoc Epuizat

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 3kg
Capacitate reala 37 litri
Incapatoare pentru o casca integrala DA
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Include plate - placa de prindere DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Dimensiuni 40x49x31 cm

SH37- ideal choice for maxiscooters. Two jet helmets capacity (37lts). Backrest, brake light and color covers available as accessory. Plate included.

Topcase cu capacitate pentru o cască integrală sau două căști: integrală și jet SH37

Este un topcase, realizat din polipropilenă armată de înaltă calitate. Carcasa rezista la temperaturi extreme si protejeaza sarcina interna atat de impacturi si accidente, cat si de zapada si ploaie. Capacitatea sa de 37 de litri asigură spațiu suficient pentru a transporta două căști cu jet sau una integrală și una cu jet.

Cu forme curbate și reflector afumat, este un model de bază al gamei SHAD. Are dimensiunea perfectă atât pentru a vă deplasa prin oraș, cât și pentru a face călătorii mai lungi, ceea ce îi permite să fie adaptat atât la scutere, cât și la motociclete de cilindree medie. Dispune de Press Lock System, un sistem de blocare prin presiune simplu si ermetic. Ca toate topcasele pentru motociclete SHAD, acesta poate fi deschis și închis cu o singură mână, fără a fi nevoie să folosiți cheia pentru a o deschide. Vom folosi cheia doar atunci când vrem să o încuiem pe motocicletă. Are o fanta care ia rolul de maner ergonomic pentru a-l face mai usor de transportat. Dacă sunteți unul dintre cei care fac designul un pas înainte, vă veți bucura de posibilitatea de a alege dintre diferitele culori de husă disponibile; sau opțiunea colorabilă pentru a-l personaliza după propriul gust.

Ca accesorii optionale oferim spatarul si lumina de frana. Spătarul (D0RI60) oferă mai mult confort pasagerului, precum și oferind un stil unic întregii biciclete. Lumina de frana (D0B29KL) este realizata cu leduri de economisire a energiei si este foarte usor de instalat, intrucat se potriveste in partea inferioara a bazei topcasei. Acest lucru crește securitatea, deoarece bicicleta este mai vizibilă din spate.

Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B37100

Specific References