Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH40 cargo D0B40199 Negru

lei730.00
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 4 kg
Incapatoare pentru doua casti integrala si jet
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Dimensiuni 49,2x32,5x42,5 cm
Impermeabil DA
Rezistent la impact DA
Plate - placa de prindere inclusa

SH40 is middle capacity case, for full face and jet helmet. Backrest and brake light are available as accessories. Plate included.

Topcase cu capacitate pentru o cască integrală sau două căști: integrală și jet

 

SH40 Cargo este fabricat din polipropilenă armată de înaltă calitate. Carcasa rezista la temperaturi extreme si protejeaza sarcina interna atat de impacturi si accidente, cat si de zapada si ploaie. Capacitatea sa de 40 de litri asigură spațiu suficient pentru a transporta o cască integrală plus accesorii sau două căști cu jet. Securitatea oferită de Sistemul de blocare a mânerului permite să existe o blocare dublă: pe de o parte, fixează carcasa de bicicletă și, pe de altă parte, închide topcase-ul în același timp. Are maner pentru a transporta husa intr-un mod usor si simplu odata extrasa. De asemenea, include curele de prindere pentru a se asigura că sarcina internă nu se mișcă.

130.D0B40199
10 Items

Specific References