Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH46 D0B46200 Negru

lei783.00
Tax included
Quantity
In Stock

 
 
 
 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 6 kg
capacity 2 casti integrale
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Dimensiuni 42x58x31 cm
Plate - placa de prindere inclusa
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
compression straps DA
Rezistent la impact DA
Impermeabil DA

A new concept of Top case, designed to store 2 full face helmets, with Press Lock System. Break light and colour covers available as accessories. Plat

Topcase cu capacitate pentru două căști integrale

SH46 este un topcase foarte robust, realizat din polipropilenă armată de înaltă calitate. Carcasa rezista la temperaturi extreme si protejeaza sarcina interna atat de impacturi si accidente, cat si de zapada si ploaie. Are capacitatea de a ține 2 fețe complete pe partea lor, plus accesorii de călătorie, cu un design imbunatatit, cu forme curbe și cu reflectoare în negru împreună cu trei linii roșii minime de diferite dimensiuni. Are dimensiunea perfectă atât pentru a vă deplasa prin oraș, cât și pentru a face excursii mai lungi, ceea ce îi permite să fie adaptat atât la scutere, cât și la motociclete de cilindree medie și mare.

Securitatea oferită de Sistemul de blocare a mânerului permite să existe o blocare dublă: pe de o parte, fixează carcasa de bicicletă și, pe de altă parte, închide topcase-ul în același timp. Are maner pentru a transporta husa intr-un mod usor si simplu odata extrasa. De asemenea, include curele de prindere pentru a se asigura că sarcina internă nu se mișcă. Ca toate topcasele pentru motociclete SHAD, acesta poate fi deschis și închis cu o singură mână, fără a fi nevoie să folosiți cheia pentru a o deschide. Vom folosi cheia doar atunci când vrem să o încuiem pe motocicletă.

Ca accesorii, oferim spătar dublu, geantă interioară, grilă superioară metalică și lumină de frână. Spătarul (D0RI60) oferă mai mult confort pasagerului, precum și oferind un stil unic întregii biciclete. Geanta interioară (X0IB00), cu deschidere superioară și buzunar extern pentru acces direct, este întărită cu o spumă internă pentru a proteja conținutul de orice lovitură, precum și o curea și un mâner pentru a-l face mai ușor de transportat. În acest fel, geanta internă facilitează transportul bunurilor dumneavoastră fără a fi nevoie să extrageți topcase-ul. Grila metalică superioară (D0PS00) mărește capacitatea bicicletei cu aceeași sarcină maximă și are, de asemenea, lamele specifice pentru curelele de bagaje și genți pentru a asigura și susține încărcătura. În cele din urmă, lumina de frână (D0B40KL) este realizată cu leduri de economisire a energiei și este foarte ușor de instalat, deoarece se potrivește în partea inferioară a bazei topcase-ului. Acest lucru crește securitatea, deoarece bicicleta este mai vizibilă din spate.

Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B40199
10 Items

Specific References