Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH58X D0B58206 Carbon (expandable concept) with PREMIUM lock

lei1,518.00
Tax included
Quantity
In Stock

 
 
 
 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Top case expandabil DA
Incarcare maxima 10kg
Incapatoare pentru 2 casti Adventure DA
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Curele interioare elastice DA
Plate - placa de prindere inclusa
Rezistent la impact DA
Sistem de etansare ce garanteaza impermeabiliatea DA
Dimensiuni 61x27/29/31.5x48 cm
Capacitate in litri L-46, XL-52, XXL-58
Expandable by SHAD, with volume adjustable in 3 positions (L, XL and XXL) with PREMIUM lock. (Backrest is not included)

Concept extensibil

Topcase-ul eXpandible SH58X cu finisaj Carbon si cu volum reglabil in 3 pozitii (46-52 si 58 litri), are capacitatea de a sustine 2 casti de enduro fara a fi nevoie sa le pui pe o parte, plus accesorii de voiaj. Tehnologia de ultimă oră și designul inovator al carcasei eXpandible au câștigat prestigiosul Reddot Design Award 2017, o referință printre designeri și producători.

Este singurul topcase de pe piață care poate fi reglat până la 58L și este adaptat atât nevoilor de zi cu zi, cât și acelor călătorii de aventură pe care ai visat mereu să le faci. Este un topcase extrem de versatil, deoarece schimbându-se între diferitele sale poziții, se transformă de la un topcase aerodinamic la unul mare în doar câteva secunde. Cadrul său structural garantează rigiditate și rezistență ridicate cu greutate minimă și include, de asemenea, curele interne de susținere pentru a se asigura că sarcina internă nu se mișcă. Oferă securitate maximă datorită sistemului său inovator de închidere ermetică „Smart Lock System”. Acest sistem permite menținerea topcase-ului deschis fără posibilitatea de a-l extrage și poate fi deschis și închis fără cheie, astfel încât să aibă nevoie doar de cheie pentru a-l bloca. Poate fi deschis cu o singură mână. Sistemul patentat care reglează volumul SH58X, permițând extinderea sau reducerea dimensiunii acestuia, îl transformă într-o carcasă extrem de funcțională și practică, care se adaptează în orice moment nevoilor motociclistului:

- Marimea L: ofera un volum de 46L, perfect pentru a transporta tot ce ai nevoie in fiecare zi.

- Marimea XL: In al doilea nivel, ajunge la 52L, foarte util pentru escapade scurte de weekend. Cu capacitate de a ține două căști integrale.

- Marimea XXL: atinge un volum de 58L, suficient pentru a transporta tot ce ai nevoie pentru acea aventura uimitoare la care visezi de atata timp. Cu capacitate de a ține două căști de rezistență.

 

De asemenea, vă puteți completa carcasa cu accesorii precum lumina de frână, spătarul dublu sau geanta internă, care este și ea extensibilă. Spătarul (D0RI80) are două piese, realizate din două straturi de spumă poliuretanică, acoperită cu piele sintetică cu două texturi, care garantează confort total pasagerului. Geanta internă extensibilă (X0IB10), cu deschidere superioară și buzunar extern pentru acces direct, este întărită cu o spumă internă pentru a proteja conținutul de orice lovitură. Are, de asemenea, o curea și un mâner pentru a fi mai ușor de transportat. În acest fel, geanta internă facilitează transportul bunurilor dumneavoastră fără a fi nevoie să extrageți topcase-ul. In sfarsit, lumina de frana (D0B29KL) este realizata cu leduri de economisire a energiei si este foarte usor de instalat, intrucat se potriveste in partea inferioara a bazei topcase-ului. Acest lucru crește securitatea, deoarece bicicleta este mai vizibilă din spate. Dacă îți place asfaltul și Sport Touring este treaba ta, SH58X este cazul tău. Aspectul său sofisticat din carbon, care se potrivește cu carcasele laterale SH36 cu finisaj Carbon, emană rafinament și modernitate. Dacă sunteți unul dintre cei care fac designul cu un pas înainte, vă veți bucura de posibilitatea de a alege între diferitele culori ale husei disponibile: alb, metal negru și titan nou sau opțiunea de nuanță pe care să o personalizați după propriul gust.

Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B58206
10 Items

Specific References