Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH48 D0B48300 Dark grey / black with PREMIUM SMART lock

lei1,121.00
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 8kg
Incapatoare pentru 2 casti modulare DA
Capacitate reala 48 litri
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Include plate - placa de prindere DA
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Curele interioare elastice DA
Dimensiuni 46x61x31 cm

SH48 premium top case with two modular helmet capacity. Backrest, upper rack, brake light, inner bag and colors to fit SH36 available. Plate included.

Top Case cu capacitate pentru două căști integrale Topcase-ul SH48 este un produs de ultimă generație care îndeplinește toate cerințele pieței și oferă performanțe maxime. Cu capacitatea de a ține două căști integrale și o greutate de 3,7 kg, este cel mai ușor topcase de mare capacitate de pe piață. Cu asta reducem vibrațiile, deoarece face ca suporturile și cadrul motocicletei să sufere mai puțin stres. Cadrul său structural garantează rigiditate ridicată și rezistență cu greutate minimă. Oferă securitate maximă datorită încuietorului său ermetic inovator „Smart Lock System”, cu mâner retractabil automat și încuietoare ermetică în 3 poziții. Acest sistem permite menținerea topcase-ului deschis fără posibilitatea de a-l extrage și poate fi deschis și închis fără cheie, astfel încât să aibă nevoie doar de cheie pentru a-l bloca. Poate fi deschis cu o singură mână. SH48 oferă mai multe configurații de personalizare, combinând culoarea benzilor laterale cu capacele superioare. Ca husă opțională, avem noua opțiune de aspect carbon, care se combină cu orice culoare de motocicletă. Avem și huse în alb, negru metalic și cu aceeași culoare ca și banda carcasei: New Titanium sau Dark Grey. De asemenea, are o opțiune de nuanță pentru a personaliza după gustul dvs. Ca accesorii, oferim spătar dublu, geantă interioară, grilă superioară metalică și lumină de frână. Spătarul dublu (D0RI4800) oferă mai mult confort pasagerului, precum și conferă un stil unic întregii biciclete. Geanta interioară (X0IB00), cu deschidere superioară și buzunar extern pentru acces direct, este întărită cu o spumă interioară pentru a proteja conținutul de orice lovitură, precum și cu o curea și un mâner pentru a fi mai ușor de transportat. În acest fel, geanta internă facilitează transportul bunurilor dumneavoastră fără a fi nevoie să extrageți topcase-ul. Grila metalică superioară (D0PS00) mărește capacitatea bicicletei cu aceeași sarcină maximă și are, de asemenea, lamele specifice pentru curelele de bagaje și genți pentru a asigura și susține încărcătura. În cele din urmă, lumina de frână (D0B29KL) este realizată cu leduri de economisire a energiei și este foarte ușor de instalat, deoarece se potrivește în partea inferioară a bazei topcase-ului. Acest lucru crește securitatea, deoarece bicicleta este mai vizibilă din spate. Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B48300
10 Items

Specific References