lcp
  • -10%

Top case SHAD SH47 D0B47206 negru/rosu

lei930.00
lei837.00 Save 10%
Tax included
Quantity
In Stock

 
 
 
 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 6 kg
capacity 2 casti integrale
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Dimensiuni 42x57x21 cm
Plate - placa de prindere inclusa
Sistem cu schimbare culoare SHAD DA
Rezistent la impact DA
Impermeabil DA

A new concept of Top case, designed to store 2 full face helmets, with Press Lock System. Break light and colour covers available as accessories. Plat

SH47 este un topcase proiectat în Barcelona și construit pe o formă aerodinamică agresivă, are un aspect modern și elegant.

 

Dimensiunea sa este perfectă pentru deplasarea prin oraș sau pentru plimbări mai lungi, ceea ce îi permite să fie adaptat atât la scutere, cât și la motociclete cu cilindru mediu și mare. Carcasa SH47 rezistă la temperaturi extreme și protejează angrenajul intern de zăpadă și ploaie. Fabricat din polipropilenă armată de înaltă calitate, are capacitatea de a ține 2 căști integrale, plus accesorii de călătorie. Securitatea oferită de „Handle Lock System” asigură o dublă blocare: pe de o parte, blochează carcasa pe motocicletă și, pe de altă parte, blochează singur carcasa. Manerul de transport integrat permite transportul husei intr-un mod usor si simplu odata scos de pe bicicleta, fara a fi nevoie sa lasi cheile in lacat. Reflectorul central al lui SH47 poate fi găsit în două culori diferite: roșu și alb.

Ca accesorii, Top Case-ul oferă: spătarul (D0RI47), geanta interioară (X0IB00), lumina LED de frână (D0B40KL) și diferite culori de huse disponibile pentru echiparea motocicletei.

130.D0B48300
10 Items

Specific References