Manete Scurte  Frana Si Ambreiaj
  • New

Top case SHAD SH40 alu look D0B40200

lei779.00
Tax included
Quantity
In Stock

 

Nu a primit e-mail de confirmare a comenzii Vă rugăm să verificați spam-ul .

 

Politica de livrare :în cazul în care trebuie să se mențină o valoare mai mică de 200 de lei, clientul va suporta doar cheltuieli de transport aferente, care vor fi îngrijite în termen de 20 lei / comandă.Livrarea va fi efectuată de către GLS Romania

 

Politica de returnare Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Detalii suplimentare
Incarcare maxima 4 kg
Incapatoare pentru doua casti integrala si jet
Sistem de inchidere Secure lock system DA
Dimensiuni 49,2x32,5x42,5 cm
Impermeabil DA
Rezistent la impact DA
Plate - placa de prindere inclusa

SH40 is middle capacity case, for full face and jet helmet. Backrest and brake light are available as accessories. Plate included.

Topcase cu capacitate pentru o cască integrală sau două căști: integrală și jet

 

SH40 este fabricat din polipropilenă armată de înaltă calitate. Carcasa rezista la temperaturi extreme si protejeaza sarcina interna atat de impacturi si accidente, cat si de zapada si ploaie. Capacitatea sa de 40 de litri asigură spațiu suficient pentru a transporta o cască integrală plus accesorii sau două căști cu jet. Securitatea oferită de Sistemul de blocare a mânerului permite să existe o blocare dublă: pe de o parte, fixează carcasa de bicicletă și, pe de altă parte, închide topcase-ul în același timp. Are maner pentru a transporta husa intr-un mod usor si simplu odata extrasa. De asemenea, include curele de prindere pentru a se asigura că sarcina internă nu se mișcă.

Ca toate topcasele pentru motociclete SHAD, acesta poate fi deschis și închis cu o singură mână, fără a fi nevoie să folosiți cheia pentru a o deschide. Vom folosi cheia doar atunci când vrem să o încuiem pe motocicletă.

Dacă sunteți unul dintre cei care fac designul un pas înainte, vă veți bucura de posibilitatea de a alege dintre diferitele culori de husă disponibile; sau opțiunea colorabilă pentru a-l personaliza după propriul gust.

Ca accesorii optionale oferim spatarul si lumina de frana. Spătarul (D0RI60) oferă mai mult confort pasagerului, precum și oferind un stil unic întregii biciclete. Lumina de frana (D0B40KL) este realizata cu leduri de economisire a energiei si este foarte usor de instalat, intrucat se potriveste in partea inferioara a bazei topcasei. Acest lucru crește securitatea, deoarece motocicleta este mai vizibilă din spate. Ca și restul topcase-urilor pentru motociclete SHAD (cu excepția TR48/TR37), include placa și setul de șuruburi.

130.D0B40200
10 Items

Specific References